Αν ζηλεύεις τα γυμνασμένα σώματα με την τέλεια γράμμωση, ήρθε η ώρα να σηκωθείς από τον καναπέ σου και να λάβεις δράση!…
Αυτήν τη φορά λοιπόν έχουμε σκοπό να απαλλαχτούμε από τα “love handles”. Τι είναι αυτό; Δυστυχώς για εμάς, είναι το λίπος που συσσωρεύεται δεξιά και αριστερά από την περιοχή της κοιλιάς, προκαλώντας αυτό το ενοχλητικό “σωσίβιο” που ξεπροβάλει πάνω από τα jeans. Ξέρεις, αυτό που πολλές φορές προσπαθούμε να κρύψουμε με ένα φαρδύ τοπ!
Αγαπητή μου αναγνώστρια, σημασία δεν έχει να κρύψουμε αυτήν την ατέλεια, αλλά να τη διορθώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Τον τρόπο μας το δείχνει η Yoga Instructor Ιωάννα Κολιακουδάκη μέσα από ένα πρόγραμμα ασκήσεων που θα μας απαλλάξει από αυτό το πρόβλημα.
PLUS: Αν το πάρεις απόφαση και ασχοληθείς εντατικά με αυτή τη γυμναστική, όχι μόνο θα πεις αντίο στα “love handles”, αλλά θα αποκτήσεις και τέλειους, γυμνασμένους κοιλιακούς. Δοκίμασέ την!

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese