Εντός της ημέρας, το αργότερο μέχρι το Σάββατο, αναμένεται να ολοκληρωθεί ο έλεγχος πόθεν έσχες για την προέλευση και τον τρόπο απόκτησης του συνόλου των οικονομικών μέσων που θα διαθέσουν…
για τις άδειες εθνικής εμβέλειας οι προσωρινοί υπερθεματιστές.
Μόλις συμβεί αυτό η Επιτροπή θα εκδώσει το σχετικό πρακτικό, το οποίο θα επικυρώσει ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος.
Με αυτό το τυπικό οι προσωρινοί υπερθεματιστές χαρακτηρίζονται οριστικοί. Αμέσως μετά η απόφαση θα αναρτηθεί στο Διαδίκτυο (media.gov.gr και upepikrateias.gr).
Από τη Δευτέρα θα αρχίσει να «μετρά» το δεκαπενθήμερο που προβλέπει ο νόμος και σε αυτό το διάστημα οι αδειούχοι, πλέον, θα πρέπει να καταβάλουν την πρώτη δόση του συνολικού τιμήματος, αναφέρουν παροικούντες τη ΓΓΕΕ.
Για το θέμα υπήρξε τοποθέτηση-απάντηση του υπουργού Επικρατείας στο αίτημα των καναλαρχών να μην πληρώσουν την πρώτη δόση έως ότου αποφανθεί για την όλη διαδικασία το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese