Του Γιώργου Θεοχάρη
Υποσχέσεις χωρίς κανένα αντίκρυσμα, βάρβαρα μέτρα που ξεπερνούν κάθε αγριότητα και όριο…
νέοι και μεσήλικες να ψάχνονται για ένα μεροκάματο, συνταξιούχοι να συνωστίζονται στα γκισέ των τραπεζών για να τους ανακοινωθεί η περικοπή στο ΕΚΑΣ που έχουν πληρώσει ασφάλιστρα μία ολόκληρη ζωή. Και σαν μην έφταναν όλα αυτά. Ερχονται και μας κλείνουν και τα κανάλια επικαλούμενοι λόγοι νομιμότητας και αθέμιτου αναταγωνισμού….

Με όλα αυτά και κάτι παραπάνω….η ΑΘήνα κι όλη η Ελλάδα παρακολουθεί τις δραματικές εξελίξεις χωρίς απολύτως καμία διαμαρτυρία. Που είναι εκείνοι οι λεβέντες των λεγόμενων Εξαρχείων και δεν ξέρω κι εγώ που άλλου να υπερασπιτούν το δίκαιο των πολιτών….;
Που είναι οι επαναστάτες με αιτία να βγουν μπροστά; Κρύφτηκαν σαν τα ποντικάκια που τα έχουν ταϊσει καλά. Και μάλιστα πολύ καλά. Και προσπαθούν στα δικαστήρια να παρουσιάζονται ως ιδεολόγοι και πολιτικοί επαναστάτες.
Πάντως οι επαγγελματίες …διαδηλωτές μπορεί να εξαφανίστηκαν αλλά σίγουρα ο λαός είναι εδώ. Προς τον παρόν στους καναπέδες. Αλλα λίγο μένει να βγει και να διεκδικήσει την Ελλάδα που του αξίζει.

Και θα γίνει…διότι δεν βγαίνει ρε παιδιά. Και το παραμικρό κομπόδεμα είναι προς το τέλος του. Το ζωνάρι σφίγγει τόσο πολύ που σε λίγο θα πνίξει και τους πιο ψ΄θχαιμους.
Η δρομολογημένη οικονομική καταστροφή της χώρας μας από τα κέντρα του εξωτερικού δεν θα περάσει….
Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese