Γράφει ο αντιμνημονιακός επαναπατριζόμενος Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας
Ανοιχτή επιστολή προς τους αρχηγούς των κομμάτων, ιδιαίτερα του πρωθυπουργού και του κόμματός του…
Η επέλαση των θεομηνιών, που ξεκίνησαν από τις 23 Αυγούστου 2016 και συνεχίζονται με αμείωτη σφοδρότητα μέχρι σήμερα, έχουν σαν αποτέλεσμανεκρούς και αγνοούμενους συμπολίτες μας και βιβλικές καταστροφέςολόκληρων περιφερειών σε καταστήματα, σπίτια αλλά και ζωντανά.

Η Ελλάδα όφειλε να κηρυχτεί σε «έκτακτη ανάγκη» από όλα ταμνημονιακά και μη κόμματα, ιδιαίτερα από την «αριστερή» συγκυβέρνηση με πρώτο της μέλημα τη ματαίωση του πρωθυπουργού στην έκθεσηΘεσσαλονίκης…, τι θα κάνει εκεί, τι θα πει, η προηγούμενη ομιλία του επιβεβαιώνει την …πολιτική του, παρεμπιπτόντως. Και το δεύτερο που έ π ρ ε π ε να το είχε κάνει από την πρώτη θεομηνία του Αυγούστου, είναι ναακυρώσει όλες τις συμφωνίες χρεών με τους «δανειστές», όπως τους λένε,ντρέπονται να τους λένε τοκογλύφους, και να κοιτάξει την Ελλάδα στα μάτια πουχτυπιέται και διαλύεται ΚΑΙ από τις θεομηνίες.

Εδώ, αυτό που λέμε «όλοι μαζί μπορούμε» κύριοι «αριστεροί» της δεξιάςσυγκυβέρνησης και εσείς οι άλλοι της αντιπολίτευσης, που σαν κοράκια καραδοκείτε να αρπάξετε την εξουσία, όλοι μαζί μπορούμε ναπροστατέψουμε την Ελλάδα από φυσικά στοιχειά και «ανθρώπινα» ευρωθεριά. Δείξτε τη βούλησή σας και τη δύναμή σας (αν έχετε μια στάλα) στηνάρνηση των κέρβερων του βορρά και κοιτάξτε τα φυσικά θεριά που δεν αστειεύονται. Οι έλληνες συμπολίτες που πλήγηκαν και πλήγονται συνεχώς χρειάζονται άμεσα αποκατάσταση των ζημιών και όχι πράσινα λόγια. Ηδυστυχία και η απόγνωση δε περιμένουν. Αφουγκραστείτε με τη βοή τωνχειμάρρων και τη δική τους «EΕ», Ελλάδα.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese