Μάθε τι μπορείς να χρησιμοποιείς στο γυμναστήριο από το νεσεσέρ σου…

Αν το μακιγιάζ σε κάνει να αισθάνεσαι ωραία τότε σίγουρα δεν θα σου πω να μην το κάνεις. Λογικά με το μακιγιάζ που έχεις επιλέξει θα αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση και θα είσαι ο εαυτός σου.

Πρέπει όμως να προσέξεις τι θα κάνεις σε μερικές περιστάσεις που το μακιγιάζ αντί να σε κάνει πιο όμορφη μπορεί να επιφέρει το αντίθετο.

Μία τέτοια περίπτωση είναι το γυμναστήριο. Ίσως εσύ να μην το καταλαβαίνεις, αλλά το δέρμα σου και οι γύρω σου σίγουρα βλέπουν μία διαφορά. Το βαρύ μακιγιάζ και κυρίως το foundation μπορούν να αλλοιωθούν ή και να φαίνονται υπερβολικά κατά την άσκηση.

Αυτό όμως δεν είναι ικανό να σε σταματήσει να αισθάνεσαι ο εαυτό σου και στο γυμναστήριο, αφού υπάρχουν εναλλακτικές για να δοκιμάσεις και να είσαι εξίσου λαμπερή ακόμα και πάνω στο διάδρομο ή στη fitball.

– Απέφυγε το foundation και πες ναι σε ένα tinted moisturizer ή σε ένα φωτεινό primer. Έτσι και θα ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου που σίγουρα στο γυμναστήριο το έχει ανάγκη και δεν θα έχει ένα επιπλέον στρώμα πάνω σου που θα λιώνει σταδιακά ενώ εσύ κοπιάζεις για το τέλειο bikini body.

– Δεν υπάρχει όριο στο eye makeup. Αν αισθάνεσαι άσχημα χωρίς το eyeliner, το μολύβι ματιών ή την αγαπημένη σου σκιά τότε μην τα αποχωρίζεσαι ούτε στο γυμναστήριο. Μην το παρακάνεις όμως! Δεν είναι ανάγκη να αφήνεις shimmer στo στρωματάκι της yoga.

– Πες ναι στο concealer. Είναι ο σύμμαχός σου πάντα και παντού. Είναι αυτό που θα καμουφλάρει το κουρασμένο βλέμμα σου, θα καλύψει το ανεπιθύμητο σπυράκι σου κι ότι άλλο θες.

– Εννοείται ότι δεν θα σε βοηθήσει σε τίποτα ένα έντονο lipstick. Ένα ενυδατικό lip balm φτάνει και περισσεύει. Μπορείς φεύγοντας να βάλεις ότι θες αλλά κράτα ένα φρέσκο πρόσωπο όσο γυμνάζεσαι.

Φτιάξε ένα gym beauty bag με τα παραπάνω και βάλτο στο σάκο γυμναστηρίου σου. Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου μαντηλάκια ντεμακιγιάζ που θα αποσυμφορήσουν το πρόσωπό σου από τον ιδρώτα μετά τη γυμναστική και φυσικά θα διορθώσουν το μακιγιάζ σου.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese