Πάρτι στήνουν κάθε χρόνο επιτήδειοι χάρις στα κερδισμένα δελτία του ΟΠΑΠ. 
Ο αναδρομικός έλεγχος που γίνεται αυτή την περίοδο…
από την Επιτροπή Εποπτείας & Ελέγχου των Παιγνίων (ΕΕΕΠ) και τη διοίκηση του ΟΠΑΠ, καταδεικνύει ότι είχε στηθεί μια φάμπρικα «ξεπλύματος» «μαύρου» χρήματος.

Στο «κύκλωμα» αυτό, σύμφωνα με τις έρευνες, συμμετέχουν λογιστές, έμποροι, βιοτέχνες και  άλλοι επιφανείς επιχειρηματίες.

Τα στοιχεία που προέκυψαν διαβιβάστηκαν σε ασφαλείς ψηφιακούς δίσκους  στην Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες ώστε να ελεγχθούν.

Η ΕΕΕΠ ζήτησε από τη διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. να διαβιβάσει σε ασφαλείς ψηφιακούς δίσκους αναλυτικά στοιχεία όσων έχουν ζητήσει βεβαιώσεις κερδών, τον χρόνο, τον τόπο και το πρακτορείο που παίχτηκαν, καθώς και αναλυτικές οικονομικές καταστάσεις από τις εμπορικές τους επιχειρήσεις τις οποία θα εξεταστούν με κατά τα τόπους αιφνιδιαστικούς έλεγχους από το ΣΔΟΕ.

Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν οι πρώτοι έλεγχοι – αυτοψίες και μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2017, σύμφωνα με πληροφορίες θα έχουν ολοκληρωθεί.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese