Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο φημισμένο διεθνές αεροπορικό σόου του Farnborough τον περασμένο Ιούλιο. Ο λόγος για το εκπαιδευτικό…
αεροσκάφος που μετατρέπεται με εξαιρετική ευκολία σε ελαφρύ μαχητικό, έτοιμο για επιχειρησιακή αξιοποίηση, το M-346FT (Fighter Trainer).

Οι κατασκευαστές επιμένουν, ότι πέραν της ευκολίας στην εναλλαγή ρόλων και των κορυφαίων επιχειρησιακών επιδόσεων, μπορεί να πραγματοποιήσει όσα υπόσχεται με πολύ χαμηλό κόστος, παρότι ενσωματώνει ποικιλία αισθητήρων, συστημάτων και βλημάτων, ακόμα και σύστημα αυτοπροστασίας.

Η επιτυχία του ως εκπαιδευτικό έχει ήδη γίνει αισθητή διεθνώς, καθώς έχει επιλεγεί από σημαντικές αεροπορικές δυνάμεις του πλανήτη, πέραν της ιταλικής, όπως η ισραηλινή, η πολωνική και της Σιγκαπούρης, με το βίντεο του έγκυρου «Avaitionist» που ακολουθεί να παρέχει «διευκρινίσεις» για του λόγου το αληθές.

Επίσης, συμμετέχει ως T-100 και στον αμερικανικό διαγωνισμό σε συνεργασία με αμερικανικές εταιρίες (Raytheon με κινητήρα Honeywell), ένας διαγωνισμός που αντιστοιχεί σε χρυσοφόρο συμβόλαιο, αφού προβλέπει την κατασκευή τουλάχιστον 350 αεροσκαφών.

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese