Είναι κάποια πράγματα που καλό είναι να μην τα πεις σε κοντή γυναίκα…

1. ”Αχ, είσαι τόσο χαριτωμένη”
Εντάξει μπορεί να ακούγεται σαν κοπλιμέντο αλλά στην πραγματικότητα καμία γυναίκα δεν θέλει να χαρακτηρίζεται ως χαριτωμένη λες και είναι κανένα κουτάβι. Άσε που είναι φοβερά άδικο να λες μια ψηλή γυναίκα εντυπωσιακή και όμορφη και σε όποια είναι κάτω του 1.60 να περιορίζεσαι σε γλυκανάλατα σχόλια.

2. ”ΟΥΑΟΥ, δεν φαίνεσαι τόσο κοντή όταν κάθεσαι”
”Ούτε εσύ τόσο μ**** όταν δεν μιλάς αλλά δεν με βλέπεις να το κάνω θέμα”. Ε, μα πια.

3. ”Γιατί δεν φοράς τακούνια πιο συχνά”;
Εχμ, γιατί δεν με νοιάζει να φαίνομαι ψηλή όλη την ώρα; Αυτό το σχόλιο έχει μια μικρή δόση κακίας μέσα του γιατί υπονοεί ότι το να είσαι κοντή δεν είναι καθόλου ωραίο και στην τελική θα φοράμε ψηλοτάκουνα όποτε θέλουμε.

4. ”Μην ανησυχείς οι κοντές αρέσουν στους άντρες”
ΦΙΟΥ. Ευτυχώς που μας το λέτε συνέχεια γιατί ένα άγχος το είχαμε. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το θέσω αλλά πραγματικά δεν μας νοιάζει τι αρέσει και τι όχι στους άντρες.

5. ”Καλύτερα να είσαι κοντή παρά πολύ ψηλή”
Αυτό είναι μια τεράστια μπούρδα και φοβερά προσβλητικό και για τις ψηλές και για τις κοντές γυναίκες. Πρέπει να καταλάβουμε πως όταν είσαι διαφορετικός από κάτι άλλο δεν πάει να πει ότι είσαι χειρότερος ή ότι δεν σου αξίζει η αγάπη ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

6. ”Δες και την θετική πλευρά, δεν θα είσαι ποτέ πιο ψηλή από τον φίλο σου”
Άλλο ένα χαζό στερότυπου που πρέπει να καταρριφθεί. Εκτός του ότι προκαλεί κόμπλεξ στις ψηλές γυναίκες αδικεί και τους κοντούς άντρες που τους κάνει να φαίνονται ανίκανοι και καθόλου ερωτικοί.

7. ”Κρίμα που δεν μπορείς να φορέσεις μακρύ φόρεμα”
ΛΟΛ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα από το ότι οι κοντές δεν μπορούν να φορέσουν μακριά φούστα ή φόρεμα- όχι απλά μπορούν αλλά τους πάει και πολύ. Για αυτό μην ακούς κανένα και βάλε ό,τι ρούχα θέλεις!

8. ”Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια”
Ένα πράγμα θα πω και δεν θέλω να ακούσω ποτέ ξανά αυτή την ατάκα.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese