Του Μάνου Χατζηγιάννη
Ευθύς ως γεννηθούμε, αρχίζει και η επιστροφή, έλεγε ο Καζαντζάκης…

Ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης αφού πέρυσι γέννησε το κίνημα του wheeling 2 help φέτος επιστρέφει να διαλαλήσει πως η αλληλεγγύη, η αγάπη, η συμπαράσταση μέσα από το τρίπτυχο εθελοντισμός, αθλητισμός και ταξείδι δεν είναι μια ουτοπία, αλλά μια πραγματικότητα.

Ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης με παντιέρα ένα όνειρο τρελό και διόλου απατηλό, αφού πέρυσι διένυσε σε 35 μέρες οκτώ χώρες και κατάπιε 2.500 χιλιόμετρα μαζεύοντας τελικά πάνω από 15.000 ευρώ για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια της “ΦΛΟΓΑΣ”, φέτος κάνει τη…ρελάνς!

Στόχος η συγκέντρωση 19.000 ευρώ για την αγορά 100 αμαξιδίων για τα παιδιά με ειδικές ικανότητες! Μαζί με τη σύντροφό του Δώρα Μπίτση και με την αρωγή όλης της ομάδας του wheeling2help θα ποδηλατήσουν από την Πόλη μέχρι το Ηράκλειο της Κρήτης.

Σήμερα το μεσημέρι τους ποδηλάτες της αλληλεγγύης υποδέχτηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος σήκωσε μαζί με τα παιδιά του whelling2help τη σημαία της καμπάνιας και εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του. “Είναι πολύ όμορφο και ελπιδοφόρο να βλέπεις ότι υπάρχουν παιδιά με τέτοιες ευαισθησίες.. Να είστε πάντα καλά και να προσφέρετε!” είπε ο Οικ. Πατριάρχης στους ποδηλάτες ευλογώντας την προσπάθεια που ξεκινάει αύριο και θα ολοκληρωθεί στις 9 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Αυριο λοιπόν, 7 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης των Παραολυμπιακών αγώνων στη Βραζιλία, οι ποδηλάτες της αλληλεγγύης ξανανεβαίνουν στη σέλα για ένα ακόμη υπέροχο ταξείδι με ένα μοναδικό σκοπό. Ακολουθώντας τη διαδρομή, Κωνσταντινούπολη – Ηράκλειο Κρήτης, διασχίζοντας 1,700 χμ και 20 ελληνικές πόλεις σε 32 ημέρες, στόχο έχουν αυτή τη φορά να συγκεντρώσουν 19,000 ευρώ για την αγορά 100 αναπηρικών αμαξιδίων.

Η καμπάνια έχει ξεκινήσει ήδη να τρέχει στο διαδίκτυο και όλοι καλούνται προσφέρουν τη βοήθειά τους.

Μπορείς και εσύ να κάνεις τη δωρεά σου εδώ

Αν για οποιονδήποτε λόγο δε μπορείτε να ολοκληρώσετε την κατάθεσή σας στην πλατφόρμα, υπάρχει και τραπεζικός λογαριασμός. Απλά θα πρέπει να στείλετε ένα μέιλ και στο el.chrysovergis@gmail.com το ονοματεπώνυμό σας και το ποσό της κατάθεσης.

Όνομα : Wheeling2help
Aριθμός Λογαριασμού : 0026. 0274.37.0201412163
ΙΒΑΝ : GR7002602740000370201412163
Τράπεζα : Eurobank EFG

Η παραμικρή βοήθεια είναι πολύτιμη…
Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese