Η συντηρητική Αμερικανίδα και ηγερία του κινήματος κατά των αμβλώσεων Φίλις Σλάφλι, που είχε προσφέρει την υποστήριξή της στον Ντόναλντ Τραμπ, απεβίωσε χθες Δευτέρα σε ηλικία 92 ετών, ανακοίνωσε το κίνημα Eagle Forum το οποίο είχε ιδρύσει…

“Η Φίλις Σλάφλι απεβίωσε, με την οικογένειά της δίπλα της, στο σπίτι της στο Σεντ Λιούις, στο Μισούρι”, ανέφερε τη Δευτέρα στην ιστοσελίδα του το Eagle Forum.

Δικηγόρος με ειδίκευση στο Συνταγματικό Δίκαιο, η Σλάφλι υπήρξε για δεκαετίες σφοδρή πολέμιος του κομμουνισμού, του δικαιώματος στην άμβλωση και της καταχώρισης της ισότητας ανδρών και γυναικών στο αμερικανικό Σύνταγμα.

“Η Φίλις Σλάφλι είναι μια συντηρητική φυσιογνωμία που ηγήθηκε εκατομμυρίων δράσεων, μετασχημάτισε το συντηρητικό κίνημα και αγωνίστηκε, χωρίς φόβο, κατά του διεθνισμού εξ ονόματος των αμερικανικών οικογενειών και των εργαζομένων”, ανέφερε χθες βράδυ ο υποψήφιος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.

Ο υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο είχε λάβει τον Απρίλιο την υποστήριξη της Φίλις Σλάφλι.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese