Ένα απίστευτο παρασκήνιο διαδραματίστηκε την Δευτέρα στη συναυλία του Νίκου Μακρόπουλου στο φεστιβάλ μπύρας στην Λευκωσία…

Ο Έλληνας τραγουδιστής με το που έφθασε στο χώρο ζήτησε από τον διοργανωτή πέραν της αμοιβής του extra ακόμα 2000 ευρώ επειδή η συναυλία του συγκέντρωσε 14.000 κόσμου αφήνοντας… κάγκελο τον διοργανωτή ο οποίος αρνήθηκε.

Τότε ο καλλιτέχνης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dailystarscy.com ανακοίνωσε πως δεν ανεβαίνει στην σκηνή αν δεν πάρει το ποσό που ζήτησε και τα πράγματα ξέφυγαν. Οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν να καθησυχάσουν τις δυο πλευρές, μάνατζερ του καλλιτέχνη και διοργανωτή, μιας και σε κάποια στιγμή ήταν ένα βήμα πριν ξεσπάσει καυγάς.

Έπειτα από ανταλλαγή “γαλλικών” ο διοργανωτής πλήρωσε τις extra 2000 ευρώ στον καλλιτέχνη μιας και δεν είχε δεύτερη επιλογή αφού σε περίπτωση που δεν εμφανιζόταν επι σκηνής θα έπρεπε να αποζημίωνε τις 14000 που πλήρωσαν για να δουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη. Σύμφωνα με το περιβάλλον του Νίκου Μακρόπουλου ο λόγος που ζητήθηκαν extra 2000 ευρώ ήταν γιατί θεώρησαν πως ο διοργανωτής τους κορόιδεψε καθώς όταν έκαναν το deal τον παρακάλεσε να χαμηλώσει την αρχική αμοιβή του λέγοντας του πως οι παρευρισκόμενοι δεν θα ξεπερνούσαν τις 4000 άτομα.  

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese