Με καρδιακά προβλήματα βρίσκεται στο νοσοκομείο η Μαίρη Χρονοπούλου. Η γνωστή πρωταγωνίστρια που εδώ και πολλά χρόνια ταλαιπωρείται…
με προβλήματα υγείας, βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα στο Ιπποκράτειο χωρίς κανείς να γνωρίζει το παραμικρό για την εισαγωγή της.

“Είμαι για ακόμη μια φορά στο νοσοκομείο παιδί μου. Αυτήν τη φορά ίσως η καρδιά μου να με έχει προδώσει”, αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου στη Freddo. Μιλώντας για τα συμπτώματα που έχει ανέφερε: “Είχα ιλίγγους, πονοκεφάλους και άλλα συμπτώματα και αφού πέρασα από άλλα ιδιωτικά νοσοκομεία, οι γιατροί με έστειλαν εδώ γιατί είναι το καλύτερο”, εκμυστηρεύτηκε.

Ωστόσο, η ίδια παραμένει αισιόδοξη, Πάντα ήταν και συνεχίζει να είναι. Στο πλευρό της βρίσκονται λίγοι φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα που ανησυχούν για αυτήν και εκείνη αναφέρει: “Δεν φοβάμαι. Έχω περάσει τόσα στη ζωή μου… Θα το ξεπεράσω. Γράψε ότι δεν πεθαίνω ακόμη”.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese