«Είναι μία αναμενόμενη εξέλιξη, κάτι το οποίο η ΝΔ είχε αποτυπώσει και σε κείμενα και σε δηλώσεις της αρκετό καιρό τώρα» τόνισε, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, αναφερόμενος στην εκτόξευση των ληξιπρόθεσμων οφειλών και στον κίνδυνο που υπάρχει για τα έσοδα, και πρόσθεσε…

«Συγκεκριμένα η εξέλιξη αυτή δείχνει ότι η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί πλήρως και είναι κάτι το οποίο έρχεται σε συνέχεια της φορολογικής επιδρομής της κυβέρνησης. Μιας φορολογικής επιδρομής την οποία χαρακτηρίζουμε ως ΝΔ και άδικη και αχρείαστη, αλλά και μία επιδρομή η οποία κάνει κακό καθότι η ίδια η οικονομία υπονομεύεται με τα αποτελέσματα που βλέπουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βρούτσης.

Και συμπλήρωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ: «Αν γυρίζαμε τον χρόνο πίσω και σας έλεγα ότι μιλούσατε με κάποιον υποψήφιο βουλευτή ή στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, θα σας έλεγε άλλα πράγματα προεκλογικά. Εμείς πολύ προσεκτικά λέμε ότι το θέμα των φόρων το αντιμετωπίσαμε. Αρχίσαμε να εξυγιαίνουμε την οικονομία, σιγά-σιγά, μέσα σε πολύ δύσκολο περιβάλλον και να μειώνουμε τους φόρους. Να λοιπόν το αποτέλεσμα της δικής μας πολιτικής.
Εμείς είμαστε υπέρ της μείωσης των φόρων, διότι για να υπερασπίσεις τους αδύναμους, τον άνεργο και τον εργαζόμενο, πρέπει να δημιουργήσεις πλούτο που θα στον φέρουν οι επιχειρήσεις και ο ιδιωτικός τομέας. Με αύξηση φορολογίας το μόνο που θα κάνεις είναι πρόσκαιρα να πάρεις από αυτούς που έχουν ό,τι έχει απομείνει να το δώσεις και να εξισώσεις όλους προς τα κάτω. Εμείς βλέπουμε ότι όλοι οι Έλληνες πρέπει να πάνε προς τα πάνω και οι φτωχοί και οι άνεργοι και οι εργαζόμενοι. Για να γίνει αυτό πρέπει να μειώσεις τους φόρους για να δημιουργήσεις πλούτο στην κοινωνία».

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese