Τη δημοπρασία για την αδειοδότηση των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΪ…

«Η ΝΔ έχει καθαρή θέση για τις τηλεοπτικές άδειες. Λέμε ότι ο νόμος Παππά είναι απολύτως αντισυνταγματικός και η όλη διαδικασία έπρεπε να γίνει από το ΕΣΡ» δήλωσε ο κ. Δένδιας και πρόσθεσε: «εμείς θα καταργήσουμε το νόμο και θα χορηγήσουμε και άλλες άδειες, και κατά συνέπεια θα υπάρξει και οικονομικό όφελος».

Παράλληλα, σχολιάζοντας την δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, είπε ότι τα στοιχεία δείχνουν μια αβυσσαλέα διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και στον αρχηγό της Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν θέλουμε να αντιγράψουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ΠΑΣΟΚ του 2009», σημείωσε και συμπλήρωσε: «θέλουμε να είμαστε ο αντίποδας του ΣΥΡΙΖΑ». 

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese