Φύλλο και φτερό έκαναν χθες τα οικονομικά στοιχεία καταστημάτων στο Βόλο εφοριακοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, Κλιμάκιο Δημόσιας…
Οικονομικής Εταιρείας έλεγχε καφέ, μπαρ, εστιατόρια για την κοπή αποδείξεων, την ενημέρωση των φορολογικών βιβλίων, την απόδοση του ΦΠΑ.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελεγκτές επισκέπτονταν χθες το βράδυ καταστήματα στο κέντρο της πόλης. Κατά τη διάρκεια της υπόδειξης των στοιχείων δεν παρατηρήθηκαν προβλήματα.

 Οι έλεγχοι για τη φοροδιαφυγή αλλά και την ανασφάλιστη εργασία συνεχίζονται. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Καφέ Μπαρ Εστίασης Γιάννης Γρηγορίου, που ρωτήθηκε είπε, ότι επρόκειτο για την πολλοστή επίσκεψη των εφοριακών. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα οικονομικά στοιχεία των επιχειρήσεων βρέθηκαν πολλές φορές στο στόχαστρο των ελεγκτών.

Ιδιαίτερα στο Πήλιο και τις τουριστικές περιοχές του Νομού και συγκεκριμένα σε Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, οι έλεγχοι για την έκδοση των αποδείξεων και την ανασφάλιστη εργασία ήταν συνεχείς.

Σε παραβάτες κόπηκαν τσουχτερά πρόστιμα, ενώ από την πρώτη εικόνα των στοιχείων που υπάρχει πανελλαδικά φαίνεται να προκύπτει ότι ρεκόρ παραβάσεων καταγράφει η μη τήρηση του ωραρίου των εργαζομένων.

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese