Ενώπιον περίπου 2.500 θεατών ξεκίνησε το Φεστιβάλ Γλυφάδας 2016, καθώς πλήθος…
κόσμου κατέκλυσε την 3η Μαρίνα Γλυφάδας για μια σπουδαία συναυλία με την Φωτεινή Δάρρα.

Μαζί με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και με τη συνοδεία πέντε κορυφαίων μουσικών, η Φωτεινή Δάρρα παρουσίασε ένα πρόγραμμα με ουσία, κέφι και ζωντάνια, ερμηνεύοντας τις επιτυχίες από τις τηλεοπτικές σειρές «Φεύγα», «Μάγισσες της Σμύρνης», «Λένη», αλλά και τα «Σ΄αγαπώ», «Αγόρι μου», «Παράπονο», «Αν είναι η αγάπη αμαρτία», «Cancao do mar», «Spente le stele» και πολλά ακόμη.

«Όλοι μας, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο, έχουμε ανάγκη από μια διέξοδο πολιτισμού, από μια μουσική ανάσα, από μια βραδιά με τραγούδια αγαπημένα. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να στηρίζουμε διαρκώς και να ενισχύουμε τις τέχνες και τον πολιτισμό, για όλους», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. «Ευχαριστούμε τη Φωτεινή, τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και το υπέροχο κοινό για την αποψινή βραδιά».

«Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Γλυφάδας που μας εμπιστεύθηκε την έναρξη του Φεστιβάλ! Μα πάνω από όλα ευχαριστώ όλους εσάς για την απίστευτη αγάπη…», σημείωσε η Φωτεινή Δάρρα.

Το Φεστιβάλ συνεχίζεται, στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, με είσοδο ελεύθερη για όλους. Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα και σχολικά είδη, για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Αυτή την Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου, στις 8:30 μ.μ., η ξεκαρδιστική κωμωδία «Το Μήλο»: Η μεγάλη επιτυχία των Γιώργου Βαλάρη και Στέλιου Παπαδόπουλου, με τους Αντώνη Λουδάρο και Ναταλία Δραγούμη, τον Γιώργο Κωνσταντίνου στο ρόλο της «Aρχόντισσας» πεθεράς και τον Κώστα Βουτσά στο ρόλο της «Πολίτισσας» πεθεράς!

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese