Δεν ευνοήθηκε με κανέναν τρόπο ο κ. Καλογρίτσας για να λάβει τηλεοπτική άδεια, επεσήμανε ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη…

Ο κ. Σπίρτζης σημείωσε ότι δεν υπάρχει θέμα ηθικής τάξεως τονίζοντας ότι «θα υπήρχε ηθικό θέμα εάν είχε ευνοηθεί σε οτιδήποτε, ο οποιοσδήποτε κύριος, είτε είχε σχέση με μέλος της κυβέρνησης είτε όχι».

«Αν μπορούσε να εξυπηρετήσει κανείς τον κουμπάρο του με τον τρόπο που τους εξυπηρετούμε εμείς δεν θα είχε κουμπάρους» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς εάν θα πρέπει να επέμβει η δικαιοσύνη σχετικά με την καταγγελία του κ. Καμμένου για τον κ. Καλογρίτσα, όπως ζήτησε ο Δημήτρης Σταμάτης, ο κ. Σπίρτζης απάντησε: «βεβαίως από τη στιγμή που έχει γίνει δημόσια καταγγελία».

Αναφερόμενος στους εργαζόμενους στα τηλεοπτικά κανάλια που δεν πήραν άδεια ο κ. Σπίρτζης σημείωσε:

«Με την συνολική, οριστική αντιμετώπιση του θέματος και του τηλεοπτικού τοπίου και του ραδιοφωνικού τοπίου όχι μόνο δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας αλλά θα αυξηθούν».

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese