«Πάγια θέση της Ένωσης Κεντρώων στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας, είναι η άμεση συγκρότηση του ΕΣΡ και η υπαγωγή και των «4» δημοπρατηθεισών αδειών στην δικαιοδοσία του» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων…

«Το ΕΣΡ θα κρίνει επίσης, αν δοθούν επιπλέον των «4» άδειες, ώστε να λειτουργούν όλα τα κανάλια και να μην πέσει «μαύρο». Πρόταση της Ένωσης Κεντρώων είναι και τα υπόλοιπα κανάλια που δεν πήραν άδεια να πληρώσουν ποσά, αντίστοιχα αυτών που έλαβαν άδεια» προσθέτει.

Η Ένωση Κεντρώων επισημαίνει ότι «στα περιφερειακά κανάλια πρέπει να υπάρξει επιείκεια και με ένα μικρό ετήσιο ενοίκιο για την συχνότητα, να συνεχίσουν να λειτουργούν, έστω συγχωνευμένα ανά «4», αν είναι πολλά σε αριθμό σε κάποιες περιφέρειες».

Και καταλήγει:  «Γι΄ αυτό, η ΝΔ να βοηθήσει να συγκροτηθεί το ΕΣΡ, γιατί αν σαμποτάρει είναι σαν να λέει, στον κ. Παππά να συνεχίσει τα ίδια».

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese