Δίκαιο θεωρεί ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας Γιώργος Στυλιανού το αίτημα της Κοινοπραξίας που κέρδισε το…
διαγωνισμό για την κατασκευή της μαρίνας στην Κισσόνεργα να παρουσιάσει μόνο το 60% της χρηματοδότησης των θαλασσίων έργων και όχι των αναπτύξεων.

Ο κ. Στυλιανού εξέφρασε ανησυχία ότι η επιμονή της αρμόδιας Επιτροπής Μαρίνων για να αποδείξει η Κοινοπραξία ότι κατέχει το 60% όλων των αναπτύξεων και όχι μόνο των θαλασσίων έργων θα οδηγήσει στην αναστολή του έργου, και αυτό τους βρίσκει αντίθετους, όπως αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωσή του.

“Στόχος μας είναι να απαγκιστρωθεί και να προχωρήσει το θέμα της κατασκευής των κυματοθραυστών στην παραλία των Ποτίμων”, είπε, προσθέτοντας ότι “πρέπει να εφαρμοστεί και στην περίπτωση της μαρίνας της Κισσόνεργας η ίδια πολιτική και ερμηνεία που έχει εφαρμοστεί και στην περίπτωση της μαρίνας της Λεμεσού, όπου ο όρος κάλυπτε μόνο τα θαλάσσια έργα και όχι όλη την ανάπτυξη”.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Κισσόνεργας προχώρησε στην ανακοίνωση μετά και τις δηλώσεις του προέδρου του ΕΒΕ Πάφου στο ΚΥΠΕ και την έντονη ανησυχία του για την καθυστέρηση στην προώθηση του έργου της μαρίνας.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ είχε αναφέρει πως την Πάφο δεν την ενδιαφέρει πότε η Κοινοπραξία θα κατασκευάσει τις επαύλεις και θα τις πωλήσει, σημειώνοντας πως την Πάφο την ενδιαφέρει πότε θα κατασκευαστεί το θαλάσσιο έργο.

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese