Για πρώτη φορά, φέτος, οι υποψήφιοι (πολίτες) των Πανελλαδικών εξετάσεων είχαν στο…
μηχανογραφικό τους δελτίο τη δυνατότητα να επιλέξουν τις σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας. Η εισαγωγή στις συγκεκριμένες σχολές και ειδικότερα σ’ αυτή των Ανθυποπυραγών (μόνο 23 θέσεις στη Γενική Σειρά για 92.782 υποψηφίους ΓΕΛ─ΕΠΑΛ ΟΜΑΔΑ Β΄) αποτέλεσε φέτος όνειρο απατηλό για τους περισσότερους υποψηφίους που επέλεξαν να διαγωνιστούν γι’  αυτές. Όχι όμως και για τη μαθήτρια του 8ου ΓΕΛ Πατρών Αρετή Χρήστου Σταθοπούλου. Η Αρετή, μαθήτρια των φροντιστηρίων ΟΡΑΜΑ/18Plus, εισήχθη 14η στη σχολή των Ανθυποπυραγών με μεθοδικό διάβασμα και προσήλωση στο στόχο της. Η αριστούχος μαθήτρια είναι η μοναδική από τους 2.528 επιτυχόντες της Αχαΐας για το 2016 και η πρώτη που εισάγεται στους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής Ακαδημίας από το νομό. Περισσή τιμή η επιτυχία  της Αρετής Σταθοπούλου για την οικογένειά της, το φροντιστήριό της και το σχολείο της αλλά και για την πόλη της Πάτρας.

Η Διεύθυνση, το Εκπαιδευτικό και Διοικητικό προσωπικό των φροντιστηρίων ΟΡΑΜΑ/18Plus συγχαίρουν την αριστούχο μαθήτρια συνοδεύοντάς την στην επίζηλη μελλοντική της καριέρα με τα λόγια του μεγάλου έλληνα διανοητή Ν. Καζαντζάκη: «τα τετραθέμελα του κόσμου τούτου: ψωμί, κρασί, φωτιά, γυναίκα»!

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese