Από τότε που ο Daniel Craig δήλωσε πως δεν επιθυμεί να παίξει ξανά τον Βρετανό πράκτορα, έχει επικρατήσει ένας πανικός σχετικά με το…
ποιος θα είναι ο διάδοχος του. Και τα ονόματα που έχουν ακουστεί δεν είναι λίγα.

Μόλις αυτή την εβδομάδα, ένας από τους κασκαντέρ δήλωσε πως ο Chris Hemsworth -ναι, ο Thor- θα ήταν ιδανικός για τον ρόλο. Τα πράγματα όμως δεν έμειναν εκεί σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Sun. Η ΜGM, η εταιρεία παραγωγής που είναι και υπεύθυνη για τις ταινίες του 007, ετοίμασαν μία λίστα με ηθοποιούς τους οποίους έχουν στόχο να τους καλέσουν σε casting.

Η λίστα αυτή, συμπεριλαμβάνει τα ονόματα που, λίγο-πολύ, είχαν ήδη ακουστεί για τον ρόλο. Τον Idris Elba, τον Michael Fassbender, των Luke Evans των Fast and The Furious, τον Charlie Hunnam του Sons of Anarchy, τον Aidan Turner αλλά και τον Tom Hiddleston. Μάλιστα μία πηγή από την MGM, ανέφερε στην εφημερίδα ότι «όποιον και να φέρουμε για να αντικαταστήσει τον Daniel, πρόκειται για μία δουλειά που δεν την λες εύκολη». Και μάλιστα έδειξε να έχει και μία αδυναμία μικρή στον Idris Elba.

«Θα υπάρχει αρκετή ένταση στην επιλογή του νέου Bond, αλλά το ταλέντο και το πόσο προσιτός είναι ο Idris, δίνει ελπίδες στους παραγωγούς. Μπορεί να είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από τους υπόλοιπους, αλλά δείχνει σαν να είναι ακόμη στα 30».

Μην πιστεύεις ωστόσο πως το παιχνίδι της επιλογής έχει τελειώσει. Γιατί μπορεί η MGM να διαλέγει τους υποψηφίους, αλλά την τελευταία λέξη έχει η EON Productions.

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese