Πιείτε ένα ποτήρι κρασί στην υγειά σας…

 Θα ακούς συχνά ότι το κλειδί για μια επιτυχημένη και μακροχρόνια σχέση είναι η επικοινωνία, ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη, δηλαδή τα αναμενόμενα.

Ωστόσο, μια ολόφρεσκη έρευνα αποκαλύπτει έναν περισσότερο διασκεδαστικό τρόπο για να κρατήσεις τη φλόγα στη σχέση σου αναμμένη.

Πιο συγκεκριμένα, η μελέτη αυτή πραγματοποιήθηκε σε περισσότερα από 2.700 ζευγάρια και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι εκείνοι που έπιναν τα ποτάκια τους παρέα, ένιωθαν και περισσότερο ολοκληρωμένοι στη σχέση τους.

Όπως εξηγεί ένας από τους συγγραφείς της έρευνας, αυτό πιθανόν συμβαίνει επειδή τα ζευγάρια που περνούν περισσότερο ελεύθερο χρόνο μαζί αισθάνονται και πιο ευτυχισμένα.

Παρόλ’ αυτά, ακόμα και τα ζευγάρια που απείχαν μαζί από το αλκοόλ, είχαν τα ίδια αποτελέσματα χαράς και πληρότητας στη σχέση τους.

Μοιράσου, λοιπόν, περισσότερες στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης με τον σύντροφό σου, καθώς θα αναζωογονήσει και θα δώσει διάρκεια στη σχέση σας.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese