Η εκστρατεία «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για τον τερματισμό της παιδικής… σεξουαλικής κακοποίησης πραγματοποίησε εκδήλωση στην Κέρκυρα σε συνεργασία με τον Δήμο Κέρκυρας.

Η Έλενα Ράπτη μαζί με εθελοντές της εκστρατείας βρέθηκαν τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016 στον πεζόδρομο της Ευγενίου Βουλγάρεως στην Ανουντσιάτα, όπου είχαν την ευκαιρία από υπαίθριο περίπτερο να ενημερώσουν μικρούς και μεγάλους για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του 4ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Κέρκυρας.

Οι διερχόμενοι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν: το DVD της ιστορίας κινουμένων σχεδίων «To Μυστικό της Νίκης», το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας».

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese