Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός για την ανακοίνωση της συμφωνίας των αρμόδιων φορέων για την…
ανάδειξη του χώρου του Ασκληπιείου Επιδαύρου σε αρχαιολογικό και περιβαλλοντικό πάρκο έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η συμφωνία των αρμόδιων φορέων είναι ένα σημαντικό βήμα για την ανάδειξη του χώρου του Ασκληπιείου στην Επίδαυρο σε αρχαιολογικό και περιβαλλοντικό πάρκο με τρόπο που αρμόζει στην ιστορία και τον πολιτισμό του μνημείου και συμβάλλει θετικά και ουσιαστικά στην τόνωση της τουριστικής κίνησης και της τοπικής οικονομίας.

Έχοντας συμβάλει στην προώθηση του έργου τόσο ως Βουλευτής, όσο και κατά τη θητεία μου στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και συντελεστές για την σημαντική προσπάθεια που κατέβαλλαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το πρώτο αναγκαίο βήμα.

Όπως είναι αυτονόητο, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε κάθε φάση της πορεία του έργου ώστε να προχωρήσει χωρίς καθυστερήσεις και εμπόδια”.

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese