«Μπίλιες» με την μητέρα και τον αδερφό της έγινε λίγο πριν παντρευτεί γνωστή ηθοποιός, με αποτέλεσμα να μην τους καλέσει στο γάμο…
Τι κι αν κάθε μάνα ονειρεύεται τη στιγμή που η κόρη της θα ντυθεί νυφούλα; Τι κι αν κάθε νύφη θέλει τους δικούς της στο πλευρό της την «μεγάλη μέρα»; H Σαμία Γκάντι ούτε προσκλητήριο δεν έστειλε!


(Η ηθοποιός και ο καλός της γνωρίστηκαν στο σόου «Dancing On Ice»)

Όπως αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, η 34χρονη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στο «Coronation Street»,παντρεύτηκε πριν από λίγες μέρες τον εκλεκτό της καρδιάς της, το χορευτή Σιλβέν Λονγκσαμπόν, με τηνμητέρα και τον αδερφό της να λάμπουν δια της απουσίας τους.


(Η 66χρονη μητέρα της ηθοποιού)

Κατά πληροφορίες, η κόντρα μάνας – κόρης άρχισε πέρυσι, στη βάπτιση του γιου της ηθοποιού καικορυφώθηκε πριν από δύο μήνες, με άγριο καβγά, τον οποίο καμία από τις δύο πλευρές δεν επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, η Σαμία, όχι απλά δεν κάλεσε την μητέρα της στην τελετή, αλλά… της απαγόρευσε να πάει!

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese