Έγινε κι αυτό στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κεφαλονιάς…

Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης βλαστήμησε την Παναγία δημόσια και ενώ η κάμερα κατέγραφε ζωντανά και μετέδιδε τη συνεδρίαση για λογαριασμό τοπικού site, κατά τη διάρκεια έντονης αψιμαχίας που είχε με άλλον Δημοτικό Σύμβουλο…

Άμεσες και δικαιολογημένες ήταν οι αντιδράσεις πολλών Δημοτικών Συμβούλων της Συμπολίτευσης, με πρωτοστάτες τον αναπληρωτή Δημάρχου Διονύση Λυκούδη  και τον Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ Γιώργο Κατσιβέλη να ζητούν από τον βλάσφημο Δημοτικό Σύμβουλο να αποχωρήσει, καθώς είναι τουλάχιστον ντροπή να μιλά δημόσια με τέτοιο τρόπο και να μη σέβεται το θρησκευτικό αίσθημα του κόσμου.

Η ένταση που δημιουργήθηκε ήταν τέτοια που ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά τη συνεδρίαση, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που ζητούσαν συνεχώς από τον συγκεκριμένο σύμβουλο να αποχωρήσει και να ζητήσει συγνώμη.

Πάντως, μετά από λίγο το συμβούλιο συνεχίστηκε κανονικά, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος που βλαστήμησε, δικαιολογήθηκε λέγοντας πως την… δική του Παναγία βλαστήμησε και δεν σκοπεύει να ζητήσει συγγνώμη!

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese