Ο ηγέτης του Ντουμπάι αποφάσισε να επισκεφθεί μια από τις δημόσιες υπηρεσίες της χώρας του στις… 7:30 το πρωί, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει πως εννιά από τους εργαζόμενους δεν βρισκόταν στο πόστο του, με αποτέλεσμα να προβεί σε “εκκαθαρίσεις” και να τους απολύσει όλους.

Την Κυριακή η ίδια η κυβέρνηση της χώρας δημοσίευσε στο Instagram το βίντεο από την επιδρομή του σεΐχη Mohammed bin Rashid al-Maktoum στα γραφεία της οικονομικής υπηρεσίας και γνωστοποίησε την απόφασή του να απολύσει τους υπαλλήλους που το έπαιξαν άρρωστοι και δεν πήγαν στη δουλειά.

Το αποδεικτικό βίντεο δείχνει τον ηγέτη να διασχίζει την είσοδο των γραφείων και να περνά μπροστά από το πορτραίτο του, αλλά δεν βρίσκει κανέναν για να συνεννοηθεί και παρατηρεί σχολαστικά τα άδεια καθίσματα και γραφεία.

Η επιθεώρηση συνεχίστηκε και σε άλλα γραφεία, αλλά ευτυχώς οι υπάλληλοι ήταν όλοι στις θέσεις τους.

Για την ιστορία στο Ντουμπάι το ωράριο εργασίας των δημοσίων υπαλλήλων ξεκινά στις 7:30 το πρωί και τελειώνει στις 2:30 το μεσημέρι.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese