Γράφει ο Γιάννης Τεκερίδης
Τα ολογράμματα δεν ανήκουν στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας πλέον. Στο “απόγειο” τους, έχουμε δει ολόκληρες συναυλίες…
του Tupac, της Whitney Houston και παλαιότερα του Michael Jackson. Βέβαια τα παραπάνω αποτελούν αποτελέσματα εκατοντάδων ωρών εργασίας και πολλών εκατομμύριων δολαρίων.

Ανήκουν όμως τα ολογράμματα στο σύγχρονο νοικοκυριό του κάθε σπιτιού? Η συγκεκριμένη καμπάνια του Indiegogo, πιστεύει πως ναι! Το “HoloVit” αποτελεί την “σπιτική” έκδοση του ολογράμματος με μόνο 79 δολάρια και μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Το “HoloVit” αποτελεί ένα πατενταρισμένο ολογραφικό σύστημα που χρησιμοποιεί τρεις τύπου οθόνες που μπορούν να μετατρέψουν οποιοδήποτε απλό βίντεο, σε ολόγραμμα. Δεν πρόκειται για μεγάλα 3D, εντυπωσιακά σχέδια, αλλά είναι αρκετά διασκεδαστικό.

Η οθόνη είναι σχεδιασμένη για χρήση με smartphone και tablets, ενώ η μεγαλύτερες οθόνες είναι σχεδιασμένες για τηλεοράσεις. Υπάρχουν αμέτρητα online βίντεο που περιγράφουν την τεχνολογία πίσω από το HoloVit, καθώς και ένα παιχνίδι που εκμεταλλεύεται την ολογραφική τεχνολογία

Επιπροσθέτως υπάρχει HoloVit μας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε εγγραφή του εαυτού μας -ή κάποιο φίλου, και να την μετατρέψουμε σε περιεχόμενο για το σπιτικό μας ολογραφικό σύστημα.

Αν θέλεις να αγοράσεις το HoloVit δεν έχεις παρά να ξοδέψεις μόλις 79 δολάρια στην καμπάνια του προϊόντος, εδώ. Οι παραδώσεις του HoloVit αναμένονται να ξεκινήσουν αργότερα μέσα στον μήνα!


Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese