Τα βλέμματα όλων βρίσκονται σήμερα στραμμένα στην Ελούντα στο Λασίθι, όπου θα λάβει χώρα η συνάντηση των…
Υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας-Τουρκίας.

Ο Υπουργός Εξωτερικών της χώρας μας Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου στο νησί μας, πρόκειται να έχει συνάντηση σήμερα το πρωί με τον Τούρκο ομόλογο του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθούν οι σχέσεις των δύο γειτόνων χωρών, το προσφυγικό, αλλά και η ευρωπαική προοπτική της Τουρκίας.

Εκτός όμως από τα σοβαρά πολιτικο-οικονομικά ζητήματα ,που θα απασχολήσουν τους δύο υπουργούς, οι ίδιοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη διαμονή τους στο νησί μας, ακολουθώντας ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει επισκέψεις, ξεναγήσεις, αλλά και σπορ στην περιοχή της Ελούντας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί από την τοπική ΕΛ.ΑΣ. είναι δρακόντεια, με αστυνομικούς να ακολουθούν το κ. Τσαβούσογλου σε κάθε του βήμα.

Μάλιστα για τις μετακινήσεις του έχει επιστρατευτεί θωρακισμένη λιμουζίνα από Αθήνα, ώστε ο Τούρκος αξιωματούχος να έχει τη μέγιστη ασφάλεια κατά την παραμονή του στο νησί μας.

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese