Η “θυελλώδης, αληθινή ιστορία” της Britney Spears θα αποτελέσει τον κεντρικό άξονα για να βασιστεί η δίωρη βιογραφική ταινία της…
Lifetime, Britney, σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, με πρωταγωνίστρια στον ομώνυμο ρόλο τη Natasha Bassett (Hail, Caesar!).

Ξεκινώντας από τη Λουιζιάνα, η ταινία θα παρουσιάσει το χρονικό της ζωής της Britney, παρουσιάζοντας τη σχέση της με τον Justin Timberlake, πώς επηρέασε την pop star ο χωρισμός των γονιών της, τους γάμους της με τους Jason Alexander και Kevin Federline και την απόκτηση των παιδιών της. Από την ταινία δεν θα λείπουν οι αναφορές για το πολυσυζητημένο breakdown της Britney και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να επανέλθει και να ξαναχτίσει την καριέρα της – όλα πάντα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των media.

Τα νέα για την επερχόμενη ταινία συνέπεσαν με την προγραμματισμένη κυκλοφορία του ένατου άλμπουμ της Britney, Glory, τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις αλλά και την επισφράγιση της εμφάνισής της στα MTV VMAs. Πρόσφατα, η τραγουδίστρια παρέτεινε τις εμφανίσεις της στο Las Vegas, με αποτέλεσμα να παραμείνει έως και τον Φεβρουάριο.

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese