Σε οικογενειακές επιχειρήσεις είχαν αναγάγει τις παράνομες δραστηριότητες τους ένας 68χρονος και οι δύο γιοι του, 30 και 29 ετών αντίστοιχα σε …
περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο, οι οποίοι συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα μετά από έρευνες, που έκαναν αστυνομικοί σε ποιμνιοστάσιο, που διατηρούσαν σε αγροτική τοποθεσία ο πατέρας με τους γιους, εντοπίστηκαν περισσότερα ζώς από αυτά που είχαν δηλωθεί, όπως επίσης και σοβαρές ελλείψεις που αφορούν τη νομοθεσία περί ζωοκλοπής.

Οι αστυνομικοί όμως δε σταμάτησαν εκεί.

Όπως διαπιστώθηκε από αξιοποίηση πληροφοριών, ο 68χρονος είχε αναπτύξει κι άλλη δραστηριότητα, η οποία τους είχε αποφέρει σημαντικά κέρδη, που έφταναν και τα 40.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα ο 68χρονος είχε εκβιάσει σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις έναν 39χρονο και μία 34χρονη, ζητώντας τους χρήματα, προφασιζόμενος κάθε φορά και διαφορετικό λόγο.

Ο 68χρονος απειλούσε ότι θα κάψει το κατάστημα του 39χρονου, ενώ από την 34χρονη είχε ζητήσει 25.000 ευρώ για να μην της προκαλέσει σωματικές βλάβες.

Τώρα οι αρχές εξετάζουν τη συμμετοχή των τριών ανδρών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese