Την ανθρωπιά όλων μας επικαλείται μια γυναίκα που βιώνει τους τελευταίους μήνες τρομερά δύσκολες στιγμές, έχοντας ως μοναδικό της …
αποκούμπι και στήριγμά της το μικρό της κοριτσάκι.

Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ φέρνει στο φως τη δραματική ιστορία της κ.Βασιλικής Κλαδιά και της 4χρονης κόρης της.

Η κ.Βασιλική μεγαλώνει μόνη το αγγελούδι της, που εκ γενετής αντιμετωπίζει πρόβλημα στην καρδιά, ενώ πλέον αντιμετωπίζει και έντονα αναπνευστικά προβλήματα.

Όπως λέει η ίδια στο ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ τον τελευταίο χρόνο έχει ζήσει πολύ δύσκολες στιγμές αφού την πέταξαν έξω από το προηγούμενο σπίτι όπου διέμενε και χρειάστηκε βοήθεια συνανθρώπων μας για να μετακομίσει. Όμως προχθές, ο ιδιοκτήτης την έβγαλε και από αυτή την οικία και βρέθηκε στους πέντε δρόμους με ένα μικρό παιδί στην αγκαλιά.

«Δεν είμαι επαίτης. Είμαι μια γυναίκα που θέλει να μεγαλώσει όσο γίνεται καλύτερα το παιδί της, αλλά η ζωή μας είναι τόσο δύσκολη μέχρι σήμερα που δεν ξέρω τι να κάνω. Ζητώ τη βοήθεια όσων μπορούν και θέλουν…», λέει χαρακτηριστικά.

Η απόγνωση της κ.Βασιλικής είναι ακόμη μεγαλύτερη γιατί η κόρη της θα πρέπει το αμέσως προσεχές διάστημα να εγχειριστεί κρεατάκια και αμυγδαλές. Υπό διαφορετικές συνθήκες θα ήταν επεμβάσεις ρουτίνας, αλλά με την κατάσταση της υγείας της μικρής να είναι ιδιάζουσα, ακόμη και αυτές έχουν μεγάλο ρίσκο. «Εχω πληρώσει ένα σωρό χρήματα, χρήματα που μου έχων δώσει συνάνθρωποί μας, σε γιατρούς και θεραπευτήρια. Η κόρη μου χρειάζεται να εγχειριστεί αλλά τα νοσήλεια είναι υπέρογκα. Αυτή είναι το στήριγμά μου, το κίνητρό μου για να προσπαθώ κάθε μέρα. Αλλά οι δυνάμεις μου σβήνουν. Θέλω να ζήσω με αξιοπρέπεια. Θέλω το παιδί μου να ζήσει με αξιοπρέπεια».

Από χθες τη φιλοξενεί μια καλή γειτόνισσα στο μικρό της σπίτι, αλλά δεν μπορεί να μείνει εκεί για πολύ ακόμη. Κάνει έκκληση για βοήθεια, κάνει έκκληση για μια δουλειά, κάνει έκκληση στην ανθρωπιά μας.

Οσοι έχουν τη δυνατότητα και τη διάθεση μπορούν στον παρακάτω λογαριασμό της ALPHA Bank να βοηθήσουν:

IBAN
GR 100 14034 3034300 21011 49010
Δικαιούχοι: Κλαδιά Βασιλική, Κλαδιά Αβάπτιστο

Στο τηλέφωνο 6948 384869 μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ.Κλαδιά για να τη βοηθήσετε τις δύσκολες αυτές στιγμές για την ίδια και το παιδί της. Μας έχει ανάγκη όλους…


Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese