Τα κατάφερε τελικά ο Νίκος Ντασιονάκης κερδίζοντας στα σημεία το Μιχάλη «Κροκόδειλο» παίρνοντας τη…
ρεβάνς μετά από 18 ολόκληρα χρόνια!

Ο αγώνας ήταν το γεγονός της βραδιάς για τα WAR GLOVES 2. Ο Νίκος Ντασιονακης ακολουθώντας σωστή τακτική πήρε στη διάρκεια των τριών γύρων, τα σημεία που ήθελε για να κερδίσει τη μάχη!


Η χαρά του ίδιου φυσικά δεν περιγράφεται, την ώρα που ο «Κροκόδειλος» ήταν σαφώς απογοητευμένος. Η ουσία φυσικά είναι πως τον αγώνα απολαύσανε οι φίλαθλοι που κατέκλυσαν το κλειστό γήπεδο του Λίντο, ζώντας λεπτό προς λεπτό την … τιτανομαχία.

Είναι χαρακτηριστικό πως σε κάποια από τα χτυπήματα που επιχείρησε ο «Κροκόδειλος» το κοινό αντιδρούσε με επιφωνήματα!


Η λήξη του αγώνα βρήκε τους δύο αθλητές- δασκάλους αγκαλιασμένους να υπενθυμίζουν σε όλους πως ο αγώνας αυτός έγινε για να χαρεί ο κόσμος θέαμα και αφιερώθηκε στο μεγάλο Θανάση Βουλγαρίδη.

Οι δύο κορυφαίοι αθλητές στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων, τεθηκαν λοιπόν αντιμέτωποι, προς τέρψιν όλων όσων παρευρεθηκαν στο Λίντο όπου διεξήχθη ο αγώνας, ο οποίος αποτελεί και μια πρώτης τάξης ρεβάνς μετά από 17-18 χρόνια για τη μονομαχία που είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη, η οποία είχε βρει νικητή τον Κροκόδειλο.

Σημειώνεται ότι ο φετινός αγώνας ανάμεσα στους δύο αθλητές εγινε στα 110 κιλά προγραμματισμένος για 3 τρίλεπτους γύρους.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese