Η Ασφάλεια Μυτιλήνης διαλεύκανε μία υπόθεση, που απασχολούσε την τοπική κοινωνία της Λέσβου επί 13 ολόκληρα χρόνια….
Ύστερα από μεθοδική έρευνα πολλών ημερών, προσήχθη στο κτίριο  της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου μία 40χρονη γυναίκα, η οποία κατά την ανάκριση ομολόγησε ότι εδώ και 13 χρόνια πλησίαζε εντέχνως φίλους και συγγενείς, από τους οποίους ξάφριζε τα χρυσαφικά τους.

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr στη συνέχεια η 40χρονη πουλούσε τα κλοπιμαία σε χρυσοχοείο της Μυτιλήνης, αντί εξευτελιστικής τιμής.

Όλα αυτά τα χρόνια, τα θύματά της είχαν κατά καιρούς κινήσει τις υποψίες τους, ωστόσο δεν είχαν τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία για να την μηνύσουν.

Έτσι οι αστυνομικοί την είχαν θέσει σε στενή παρακολούθηση και δεν άργησαν να ανακαλύψουν την παράνομη όλα αυτά τα χρόνια δραστηριότητά της.

Λόγω παρέλευσης της αυτόφωρης διαδικασίας, η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη αφού πρώτα σχηματίστηκε εναντίον της δικογραφία και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Δικογραφία σχηματίστηκε και κατά του κοσμηματοπωλείου της Μυτιλήνης, στο οποίο πουλούσε τα χρυσαφικά, για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese