Στα όργια στην Αγία Νάπα, αναφέρεται εκτενώς σε νέο δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα «Mirror» η οποία δίνει…


 στη δημοσιότητα και ένα «σοκαριστικό» -όπως το χαρακτηρίζει- βίντεο με πρωταγωνιστές μεθυσμένους τουρίστες.
Στο υλικό που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της η «Mirror» απεικονίζονται νεαροί άντρες και γυναίκες να επιδίδονται σε ερωτικά παιχνίδια σε δημόσιους χώρους.
Το κατάστημα, στο οποίο τραβήχτηκε το παρακάτω υλικό, σύμφωνα με το protothemagr, χαρακτηρίζεται από τους τουρίστες ως ένα από τα πιο «τρελά και χαοτικά μέρη» στην Αγία Νάπα. Όπως τονίζει η «Mirror», παραδοσιακά στην Αγία Νάπα οι πελάτες-τουρίστες δέχονται προσκλήσεις για πάρτι σε κλαμπ της περιοχής στα οποία «ενθαρρύνονται να καταναλώσουν τεράστιες ποσότητες αλκοόλ και να παίξουν με αυτό».
Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο γι’ αυτό η κυπριακή αστυνομία προσπαθεί να ελέγξει την κατάσταση και σε συνεργασία με την τουριστική βιομηχανία, να βελτιώσει την εικόνα που τα τελευταία χρόνια έχει διαμορφωθεί για την Αγία Νάπα, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που ανάλογες εικόνες βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese