“Το ζητούμενο πλέον δεν είναι τι θα πει και τι θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αλλά το πόση αξιοπιστία έχει…
απομείνει στον κ.Τσίπρα και την σημερινή κυβέρνηση.

Ένας άνθρωπος ο οποίος ήρθε στην εξουσία υποσχόμενος τα πάντα σε όλους, που μοίρασε ψέματα δεξιά και αριστερά και διέψευσε οικτρά όσους τον πίστεψαν δεν πείθει πλέον κανέναν!”, ανέφερε στην ραδιοφωνική συνομιλία που είχε σήμερα ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας στο “Πρακτορείο FM 104,9”.

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης καταλόγισε στην κυβέρνηση και τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης αλαζονεία και αποκοπή από την πραγματικότητα, τονίζοντας:

“Ο κ.Κατρούγκαλος διαψεύστηκε επανειλημμένως.

Δεν θα θιγούν οι συντάξεις διαβεβαίωνε, και, όμως, είδαμε να κόβονται οι επικουρικές συντάξεις, είδαμε να κόβονται και οι κύριες μέσω της αύξησης των εισφορών υγείας.

Είδαμε να κόβεται και το ΕΚΑΣ από χιλιάδες συνταξιούχους.

Και σήμερα έρχεται η κυβέρνηση να δηλώσει εθνικά υπερήφανη για την εθνική σύνταξη των 384 ευρώ;

Είναι ντροπή να εμπαίζεις έναν ολόκληρο λαό συνεχίζοντας να λες ψέματα και προσπαθώντας να παραστήσεις το άσπρο – μαύρο, όπως αυτό που κάνει η κυβέρνηση και ο κ.Κατρούγκαλος στο θέμα των συντάξεων!”, τόνισε ο Κ.Γκιουλέκας.

“Η Νέα Δημοκρατία δεν θα πει τίποτα περισσότερο από αυτά που μπορεί να πράξει.

Γι αυτό και ο λόγος του αρχηγού της του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ θα είναι ένας λόγος μεστός, που θα περιλαμβάνει τους κύριους άξονες του προγράμματος στο οποίο θα κινηθεί η ΝΔ, μέσα στις δυνατότητες που υπάρχουν”, κατέληξε ο Κ.Γκιουλέκας.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese