Κάλεσμα στη Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη να προχωρήσουν μαζί για τον φορέα της προοδευτικής παράταξης και τις εκλογές για τον επικεφαλής από τη βάση, απήυθυνε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στον Σκάι…

Πρόσθεσε ότι αυτό πρέπει να γίνει χωρίς μικροκομματικές περιχαρακώσεις, εγωισμούς και προσχηματικές δικαιολογίες, αφήνοντας στην άκρη συλλογικές και προσωπικές ανασφάλειες με στόχο μία ισχυρή προοδευτική παράταξη.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος τάχθηκε υπέρ ενός ενιαίου σοσιαλδημοκρατικού φορέα κι έθεσε ως ελάχιστη προϋπόθεση να δεσμευτούν όλοι οι υποψήφιοι ότι την επόμενη ημέρα, όποιος κι αν εκλεγεί, θα είναι ενεργά μέλη της ευρύτερης παράταξης. «Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, θα το αποδεχθούμε. Προσωπικά δεσμεύομαι για αυτό», είπε.

Σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες δήλωσε ότι η κυβέρνηση ακολουθεί λογικές Big Brother και δεν τιμούν κανέναν στην κυβέρνηση. «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς στην ψηφιακή εποχή μιλάμε μόνο για 4 άδειες. Όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις, θα έπρεπε να μπουν στη διαδικασία με την κρατική εποπτεία, όχι όμως τον σφιχτό εναγκαλισμό, για να μην υπάρχει χειραγώγηση της ενημέρωσης, και θα φανεί στην πορεία πόσοι μπορούν να αντέξουν. Δεν μπορεί επίσης το χρήμα να είναι το μόνο κριτήριο σε αυτή την διαδικασία», επεσήμανε.      

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese