Στην καταγγελία της σύμβασης με τον γιατρό που ανανέωσε την άδεια οδήγησης του Θ. Λυκουρέζου, αλλά και στην αφαίρεση της άδειας οδήγησής του, προχώρησε σήμερα η Περιφέρεια Αττικής…
μετά το τραγικό ναυτικό δυστύχημα της Αίγινας, ενώ παρέπεμψε τον 77χρονο σε ιατρική επανεξέταση από την Δευτεροβάθμια Ιατρική Επιτροπή.
Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής:

Η Περιφέρεια Αττικής, ύστερα από τα δημοσιεύματα εντύπου και ηλεκτρονικού Τύπου, καθώς και ρεπορτάζ ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, αναφορικά με διαδικασίες ιατρικής εξέτασης οδηγών «εξ αποστάσεως» καθώς και την αμφισβητούμενη ικανότητα να κατέχει άδεια οδήγησης ο Θρασύβουλος-Κωνσταντίνος Λυκουρέζος του Παναγιώτη, ο οποίος ενεπλάκη στο τραγικό δυστύχημα της Αίγινας, προχώρησε άμεσα στις παρακάτω ενέργειες.
Πρώτον, κατήγγειλε τη σύμβαση με τον ιατρό Μάρκο Αντωνίου, πνευμονολόγο –φυματιολόγο, μετά από τις δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό ότι δεν απαιτείται η προσέλευσή των ενδιαφερόμενων να ανανεώσουν άδεια οδήγησης στο ιατρείο του, αλλά αρκεί η προσκόμιση δικαιολογητικών από τρίτο πρόσωπο.
Δεύτερον, προχώρησε στην αφαίρεση της άδειας οδήγησης την οποία ο Θ. Λυκουρέζος είχε λάβει το Μάρτιο του 2014, και
Τρίτον, τον παρέπεμψε σε ιατρική επανεξέταση από τη Δευτεροβάθμια Ιατρική Επιτροπή.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.  • Peter Pan 4

    Με αυτήν την αφορμή, για να κάνετε και αντίστοιχους ελέγχους για τα διπλώματα των 70 φεύγα και σιγά σιγά να πάτε και παρακάτω. Σας διαβεβαιωνω ότι θα βρείτε πολλές παρόμοιες ίσως και χειρότερες υποθέσεις…..

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese