Συγκλονίζουν τα πλάνα από αποκλειστικά βίντεο με τις απειλές που εξαπολύει ο πρώην…
αντιδήμαρχος Salim Mehajer περιφέρειας του Σίδνεϊ στην εν διαστάσει σύζυγό του Aysha Learmonth.

«Πήγες με 12 άντρες γαμημ@η τσ@λα»

Σε ένα από αυτά ο 30χρονος Salim Mehajer φωνάζει στην κάμερα απειλώντας τη γυναίκα του και την οικογένειά της. «Aysha, ελπίζω να πεθάνεις τσ@λα. Ορκίζομαι στο κοράνι, γαμημ@η τσ@λα. Πήγες με 12 άντρες γαμημ@η τσ@λα. Θα βιάσω τη μάνα και τον πατέρα σου. Τηλεφώνησέ μου τώρα» φωνάζει κοιτώντας την κάμερα.

Ο 30χρονος έστειλε τα απειλητικά βίντεο στη γυναίκα του αφότου έφυγε από το σπίτι τους και αναζήτησε καταφύγιο σε συγγενείς της. Όταν άρχισε να μην απαντά στα τηλεφωνήματά του, ο Salim Mehajer άρχισε να απειλεί την ίδια και την οικογένειά της.

Ο Mehajer κάλεσε το ACA να επικεντρωθεί σε «πραγματικές ειδήσεις», διαψεύδοντας πως ο γάμος του με την Aysha Learmonth έχει διαλυθεί. Επτά μόνο μήνες μετά την ιδιαίτερα προβεβλημένη γαμήλια τελετή, η Aysha έχει φύγει από το σπίτι τους και έχει αλλάξει όνομα.

Τα επιθετικά βίντεο έρχονται λίγο καιρό αφότου ο 30χρονος είχε βρεθεί έξω από το σπίτι της αδερφής της γυναίκας του, ζητώντας πίσω το αυτοκίνητό του. Τον περασμένο μήνα η Aysha υπέβαλε μήνυση εναντίον του συζύγου της για βία και θα παραδώσει τα απειλητικά βίντεο στις αρχές αν της ζητηθούν.

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese