Ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου οδηγούνται σήμερα πατέρας και γιος, οι οποίοι συνελήφθησαν τις προηγούμενες ημέρες…
για τη χασισοφυτεία των 77 δενδρυλλίων, που καλλιεργούσαν σε κοντινή απόσταση από το ποιμνιοστάσιο τους στην περιοχή του Κρουσώνα.

Οι δύο άνδρες, 58 και 34 ετών αντίστοιχα, όπως διαπιστώθηκε, είχαν τη χασισοφυτεία αρκετά καλά οργανωμένη σε δύσβατη περιοχή, ενώ είχαν φροντίσει να ποτίζεται από το ποιμνιοστάσιο τους.

Δε στάθηκαν όμως τυχεροί, καθώς αν και τα δενδρύλλια έφταναν τα 4 μέτρα σε ύψος, δηλαδή ήταν έτοιμα για συγκομιδή, τους πρόλαβε… το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Ωστόσο πατέρας και γιος έχουν συμμετοχή και στη δεύτερη φουρνιά χασισόδεντρων, που εντοπίστηκαν σε κοντινή απόσταση από τη χασισοφυτεία τους και για την οποία συνελήφθησαν ένας 59χρονος και ένας 55χρονος, ο οποίος είναι αδερφός του 58χρονου.

Για το λόγο αυτό αναμένεται να περάσουν εκ νέου από τον εισαγγελέα και οι τέσσερις, ο 58χρονος πατέρας, ο 34χρονος γιος, ο 55χρονος αδερφός και θείος, αλλά και το τέταρτο άτομο της παρέας, ο 59χρονος.

Εκτός της κατοχής και καλλιέργειας δενδρυλλίων χασίς, πατέρας και γιος οδηγούνται στη δικαιοσύνη και για την κατοχή των αρχαίων ευρημάτων.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese