Σε ηλικία 38 ετών πέθανε, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, ο κιθαρίστας Σε ηλικία 38 ετών πέθανε, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, ο κιθαρίστας των τεσσάρων εκ των πέντε δίσκων των 3 Doors Down, Matt Roberts Ο Matt Roberts, ο κιθαρίστας των τεσσάρων εκ των πέντε δίσκων των 3 Doors Down, έφυγε από τη ζωή, μόλις, στα 38 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος τους θαυμαστές…

του.Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο πατέρας του Matt, Darrell, που αποκάλυψε στο στο TMZ ότι εκείνος και ο γιος του βρίσκονταν λίγο έξω από το Wisconsin, σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση όπου ο Matt επρόκειτο να παίξει ζωντανά. Μετά την πρόβα, επέστρεψαν μαζί στο ξενοδοχείο, όπου είχαν διπλανά δωμάτια.

Ο ίδιος εξήγησε πως τον ξύπνησε στις 9 το βράδυ η αστυνομία, η οποία τον ενημέρωσε ότι ο Matt είχε πεθάνει. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι συνταγογραφούμενα φάρμακα σχετίζονταν με τον θάνατο και πιστεύει πως γιος του πέθανε από υπερβολική δόση.

 Ο Matt Roberts έφυγε από τους 3 Doors Down το 2012, δηλώνοντας πως είχε προβλήματα στο κυκλοφορικό σύστημα, τα οποία επιδεινώνονταν από το βαρύ πρόγραμμα της μπάντας με τις περιοδείες. Στο παρελθόν είχε δηλώσει: “Οι 3 Doors Down πάντα έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και με στενοχωρεί που κάνω αυτό το διάλειμμα, αλλά η υγεία μου πρέπει να είναι η προτεραιότητά μου.” Ο τραγουδιστής, Brad Arnold, είχε δηλώσει: “Ο Matt είναι αδερφός μας. Θα είναι πάντα μέλος αυτής της μπάντας και θα τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες να γυρίσει όποτε θέλει.”Μετά την αποχώρησή του, τη θέση στο συγκρότημα πήρε ο Chet Roberts για τον φετινό δίσκο “Us And The Night”.

(ΠΗΓΗ: Theladbible)

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese