Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση…

“Το υπό έκδοση Προεδρικό Διάταγμα που μεταξύ άλλων προβλέπει την ίδρυση Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου είναι η θετική κατάληξη μιας μακρόχρονης διεκδίκησης ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας που είχαμε δρομολογήσει.

Προσωπικά, με επανειλημμένες παρεμβάσεις μου τόσο στην σημερινή, όσο και στις προηγούμενες  ηγεσίες του αρμόδιου Υπουργείου και της ΕΛΑΣ, είχα τονίσει την ανάγκη ίδρυσης και λειτουργίας Αστυνομικού Τμήματος στην Επίδαυρο ώστε να καλυφθεί το σημαντικό κενό στην αστυνόμευση του νομού, με τις αυξημένες ανάγκες ιδιαίτερα κατά την τουριστική περίοδο. Στην κατεύθυνση αυτή, εκτός των άλλων, είχα στενή συνεργασία με τον δήμαρχο Επιδαύρου.

Αυτό που χρειάζεται ακόμη, είναι η άμεση ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας με το απαιτούμενο προσωπικό και τα υλικοτεχνικά μέσα, αλλά και η επίλυση των σημαντικών προβλημάτων που επηρεάζουν την απρόσκοπτη επιτέλεση του αστυνομικού έργου στον τόπο μας, ζητήματα που οφείλουμε να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε μέχρι την αποτελεσματική τους διευθέτηση”.

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese