Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2016 στην Ρόδο από εκεί που δεν υπήρχε κίνηση στο σπίτι μου (καθόλου) ξαφνικά πλημμύρισαν οι δρόμοι με αγροτικά, λεωφορεία, ΤΑΧΙ και μηχανάκια. Απο το απέναντι σπίτι ένα (γρι) άκουγα συνεχώς την λέξη ΠΡΟΔΌΤΗ…

Είχε γίνει τόση βαβούρα που στο τέλος ηρθαν όλοι γνωστή και άγνωστοι και φώναζαν το ίδιο, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κοιμηθώ για μεγάλο διάστημα. με όλοι αυτη την φασαρία και τα νευρά που δημιουργηθηκαν  η οικογένεια μου διαλύθηκε και έμεινα μόνος.

Με αποτέλεσμα να υπάρχει περισσότερο κίνηση και ακόμα ποιο πολλές φωνές. Βγαίναν οι γείτονες μου και λέγανε διάφορα τρελλα πράγματα όπως (Twopac, Paul, είναι Κακος, είναι τρελός)  και διάφορες ασυναρτησίες.

Οταν ρώτησα  τους δικούς μου τη γίνεται μου είπαν δεν είναι τίποτα. Για κάποιες μέρες έξω από το σπίτι μου ήταν η αστυνομία. μετα απο αυτό άρχιζα και ρωτούσα αυτους που περνούσαν απο που ειναι και έβρισκα αλλόκοτα μέρη.  Ολοι μου οι φίλοι είχαν εξαφανιστεί. Περνούσε συχνά η αστυνομία. Ώσπου πέρασε και ο Στρατός με ελικόπτερο πάνω απο το σπίτι μου. Αυτά που συναντούσα γυρο μου συχνά ηταν τα TAXI και τα Τζιπακια του στρατου οπου άραζαν κοντά στο σπίτι μου. Μετα άκουγα φωνές απο τα ΗΧΕΙΑ μου (Ο διαβολος).

…η ιστορία θα συνεχιστεί αύριο…

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.

 

 

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese