Η 12χρονη Aryanna Gourdin από τη Γιούτα έχει δεχτεί σκληρά σχόλια και κριτική όταν οι εικόνες…


 της, στις οποίες περήφανα ποζάρει με τα άγρια ζώα που είχαν σφαγεί σε ένα αφρικανικό σαφάρι, έγιναν viral.
Το κορίτσι με το αγγελικό πρόσωπο που ξεκίνησε ένα ταξίδι για κυνήγι με τον πατέρα της δηλώνει ότι δεν έχει μετανιώσει που έχει σκοτώσει την τεράστια καμηλοπάρδαλη, μια ζέβρα και και ένα γκνου στις διακοπές της, παρά το γεγονός ότι αποκαλείται «δολοφόνος» από εξαγριωμένους χρήστες στο διαδίκτυο.
Η ίδια σε συνέντευξή της είπε ότι ποτέ δεν θα εγκαταλείψει το χόμπι που αγαπάει και είναι κάτι που απολαμβάνει. Επιπλέον δημοσιεύει τις φωτογραφίες γιατί θέλει να δουν κι άλλοι άνθρωποι τι έζησε. «Εγώ ποτέ δεν θα αποχωρήσω από το κυνήγι. Είμαι μία κυνηγός και δεν έχει σημασία τι λένε για μένα, δεν πρόκειται να σταματήσω ποτέ» λέει η ίδια.
Το κοριτσάκι που ξεκίνησε το κυνήγι από τότε που ήταν επτά ετών ανέφερε ότι το ταξίδι στην Αφρική ήταν ένα από τα όνειρα της ζωής της. Έχει δεχτεί βέβαια πολλά σκληρά σχόλια ακόμη και απειλητικά για τη ζωή της από χρήστες του διαδικτύου.
Απειλές και βρισιές είναι τα πιο συνηθισμένα σχόλια που δεν φαίνεται όμως να απασχολούν το μικρό κορίτσι.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese