Κάθε χρόνο από τότε που έχασε τον πατέρα της το 2010 από ανεύρυσμα στο κεφάλι η…
16χρονη Ashlynn Marracino του έστελνε με μπαλόνι μια επιστολή γράφοντας πόσο της λείπει.

Πέρυσι έγινε κάτι συναρπαστικό μιας και η Ashlynn πήρε απάντηση. Αφού ταξίδεψε 700 χιλιόμετρα, το μπαλόνι που έστειλε, προσγειώθηκε στα πόδια της Lisa Swisley, μιας ιδιοκτήτριας εστιατορίου στην πόλη Auburn. Η Swisley συγκινήθηκε πολύ από την απελπισμένη επιστολή της κοπέλας και αποφάσισε να την βρει.

Ashlynn Marracino

«Απευθύνθηκα στην σελίδα Pay It Forward στο Facebook και ζήτησα από τους χρήστες να συνεισφέρουν. Όταν είδα το μπαλόνι να προσγειώνεται στα πόδια μου αποφάσισα ότι έπρεπε κάτι να κάνω».

Lisa Swisley

Η Lisa απάντησε στην 16χρονη μέσω μιας σελίδας στο facebook που έχει δημιουργηθεί για χρήστες που κάνουν καλές πράξεις και δείχνουν καλοσύνη προς τους συνανθρώπους τους. Η γυναίκα παρακίνησε και άλλους χρήστες να απαντήσουν στην νεαρή κοπέλα και να της συμπαρασταθούν και πράγματι, όπως αργότερα δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο KCBS, η 16χρονη έλαβε από πολλούς ανθρώπους κάρτες συμπαράστασης και πολλά πακέτα με δώρα.

«Του είπα να μου δείξει ένα σημάδι, και νομίζω ότι αυτό που έγινε μου δίδαξε να μη κρατάω κακίες και να συγχωρώ εύκολα» είπε η Ashlynn. «Την νύχτα πριν πεθάνει ο πατέρας μου, μου τηλεφώνησε και δεν το σήκωσα. Μακάρι να μπορούσα να το διορθώσω» δήλωσε συγκινημένη.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese