Το λευκό δέρμα είναι ένα από τα πιο «δύσκολα» υλικά. Λερώνει με το παραμικρό και απορροφά το χρώμα του υγρού με το οποίο θα έρθει σε…
επαφή. Γι΄αυτούς ακριβώς τους λόγους, η περιποίηση του, είναι πονοκέφαλος σχεδόν για όλους. Εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μερικά tips που θα κάνουν τα λευκά, δερμάτινα ρούχα και αξεσουάρ σας να μείνουν σε καλύτερη κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

1. Χρησιμοποιήστε λακ. Αυτός είναι ένας τρόπος για να καθαρίσετε τόσο το γυαλιστερό, όσο και το ματ δέρμα. Ψεκάστε, αφήστε για λίγο και μετά σκουπίστε με ένα ελαφρώς βρεγμένο πανάκι, θα δείτε πως ο λεκές μπορεί να φύγει.

2. Χρησιμοποιήστε απορρυπαντικό πιάτων. Βάλτε μια καλή ποσότητα σε ένα κομμάτι μαλακό ύφασμα, προσθέστε και λίγο νερό και τρίψτε για αρκετή ώρα. Με αυτόν τον τρόπο θα διαπιστώσετε πως ιδιαίτερα οι λιπαροί λεκέδες εξαφανίζονται αμέσως.

3. Φτιάξτε ένα μίγμα με δύο κουταλιές σπορέλαιο και μια ξύδι.Χρησιμοποιήστε το για να αφαιρέσετε οποιονδήποτε λεκέ. Λάβετε υπόψιν σας ότι το ξύδι πρέπει να είναι λευκό για να μη βάψει το δέρμα.

4. Τρίψτε το δέρμα ένα μωρομάντηλο. To καθαριστικό που διαθέτουν είναι φτιαγμένο για το ευαίσθητο δέρμα των μωρών, οπότε να είστε σίγουροι πως θα βοηθήσουν την κατάσταση χωρίς να καταστρέψουν το αντικείμενό σας.

Μην ξεχνάτε πως όλα αυτά τα βήματα πρέπει να γίνουν πριν το λευκό σας ρούχο ή αξεσουάρ λερωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό γιατί δυστυχώς τότε, το αποτέλεσμα είναι μη αναστρέψιμο. Επιπλέον δοκιμάστε όλα τα tips σε μια μικρή επιφάνεια για να βεβαιωθείτε πως το δέρμα είναι επεξεργασμένο με τέτοιον τρόπο που δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα με τον εκάστοτε τρόπο καθαρισμού. Καλή επιτυχία.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese