Στις φλόγες τυλίχθηκε το σπίτι ηλικιωμένου σε πυκνοκατοικημένη γειτονιά  στα Σεισμόπληκτα ,περί  τις 04.30 τα ξημερώματα…

Η φωτιά που πήρε γρήγορα διαστάσεις σήκωσε στο πόδι όλη την γειτονιά ,με τους περιοίκους να βγαίνουν έντρομοι απο τα σπίτια τους  ,όταν άκουσαν τις φωνές του ηλικιωμένου και αντίκρυσαν τις φλόγες και τους πυκνούς καπνούς.
Στο σημείο  έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και ξεκίνησαν την επιχείρηση κατάσβεσης .
Η φωτιά κάποια στιγμή  πλησίασε απειλητικά   μονοκατοικία που  βρισκόταν  σε μεσοτοιχία με το φλεγόμενο οίκημα .
 .Χάρη στις συντονισμένες  όμως ενέργειες των ανδρών της ΠΥ η φωτιά΄δεν επεκτάθηκε στο σπίτι  συνταξιούχου οδηγού του ΚΤΕΛ., ο οποίος προς στιγμήν πανικοβλήθηκε .
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των περιοίκων δεν ήταν η πρώτη φορά που εκδηλώθηκε φωτιά στο σπίτι του ηλικιωμένου .

Στο παρελθόν είχε συμβεί ανάλογο περιστατικό ,μόνο που τότε η  φωτιά δεν είχε πάρει μεγάλες  διαστάσεις .
Ο ηλικιωμένος που έχει χάσει τη σύζυγό του ζει μόνος του  αντιμετωπίζοντας προβλήματα άνοιας .Κάτω απο αυτές τις συνθήκες ένα λάθος είναι αρκετό  για να βάλει σε κίνδυνο τη  δική του ζωή του αλλά και τη ζωή και τις περιουσίες των γειτόνων του .
Και αυτή τη φορά ο ηλικιωμένος φέρεται απο λάθος να προξένησε τη φωτιά στο σπίτι του με τους γείτονες να εκφράζουν πλέον την έντονη  ανησυχία τους και τον προβληματισμό τους  απο το  συμβάν που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης .
Στην περιοχή έφτασαν και οικεία του πρόσωπα μόλις ενημερώθηκαν απο τους γείτονες για το τι  ακριβώς είχε συμβεί .
Ο ηλικιωμένος άνδρας ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του ,αφού πρόλαβε και εξήλθε απο την οικία του μετά την εκδήλωση της φωτιάς ,με τις  ζημιές που προκλήθηκαν σε αυτή  να είναι ανυπολόγιστες….

Στην περιοχή έσπευσαν  προς συνδρομή αστυνομικές δυνάμεις   και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ .
Τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του συμβάντος ερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της ΠΥ Ιωαννίνων ,άνδρες της οποίας μετά την κατάσβεση της φωτιάς παρέμειναν προληπτικά μέχρι τις 07.30 το πρωί έξω απο το σπίτι  του ηλικιωμένου άνδρα .English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese