Ενώπιον του Β’ Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου της Αθήνας θα βρεθούν σήμερα, Τετάρτη, οι Μάριος Σεϊσίδης και Κώστας Σακκάς, ύστερα…
από αναβολή που είχε πάρει η δίκη τους στις 8 του μήνα.

Η δίκη αναβλήθηκε λόγω της απουσίας των τριών αστυνομικών, μαρτύρων κατηγορίας στην υπόθεση, οι οποίοι αν και είχαν κλητευτεί δεν προσήλθαν στο δικαστήριο.

Κατά την πρώτη παράσταση στο δικαστήριο, ο Κώστας Σακκάς, ζήτησε να του αφαιρεθεί, εκτός από τις χειροπέδες και το αλεξίσφαιρο γιλέκο. Το αίτημα έγινε αποδεκτό από το δικαστήριο και για τους δύο κατηγορούμενους.

Ο δικηγόρος των δυο κατηγορουμένων υποστήριξε ότι η υπεράσπιση δεν έχει λάβει ακόμα γνώση της δικογραφίας, ενώ και οι δύο συλληφθέντες αρνούνται τις πλημμεληματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

«Ξυλοκοπηθήκαμε και από την άλλη μας κατηγορούν εμάς πως επιτεθήκαμε» είπε στους δικαστές με τον δικηγόρο του να επισημαίνει στην έδρα ότι η υπεράσπιση επιθυμεί να προσέλθουν οι μάρτυρες-αστυνομικοί και να καταθέσουν στη δίκη.

Υπενθυμίζεται ότι οι Σακκάς και Σεϊσίδης αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της κλοπής (αφορά στο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν στην περιοχή της Λακωνίας), της πλαστογραφίας (αφορά στις ταυτότητες και τις πινακίδες κυκλοφορίας), της αντίστασης κατά της αρχής, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και δύο παραβάσεων του ΚΟΚ.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese