Τέσσερις είναι συνολικά οι νεκροί στο δυστύχημα που έγινε στην Αίγινα όταν λάντζα με παραθεριστές εμβολίστηκε από ένα ταχύπλοο, ανάμεσά τους…
και ένα παιδάκι 2 ετών. Στους 17 ανέρχονται οι τραυματίες, στους 5 ή 6 οι αγνοούμενοι, ενώ στο νησί μεταβαίνει ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας.

Αυτή την ώρα βρατραχάνθρωποι του Λιμενικού προσπαθούν να ανασύρουν τη σορό του τέταρτου θύματος. Στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης συμμετέχει και ένα ελικόπτερο S-70B Aegean Hwk του Πολεμικού Ναυτικού..

Στο ταχύπλοο σκάφος που εμβόλισε τη λάντζα επέβαιναν τρία άτομα, τα οποία έχουν οδηγηθεί στο Λιμεναρχείο Αίγινας, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη ποιός ήταν ο κυβερνήτης. Στο σκάφος δεν επέβαινε ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος και αναζητείται για να συλληφθεί.

Επίσης ένας εκ των τραυματισθέντων μεταφέρεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, ενώ πλήρωμα του ΕΚΑΒ από την Αθήνα μεταβαίνει στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας. Σύμφωνα με το aeginaportal.gr στο Κέντρο Υγείας Αίγινας έχουν μεταφερθεί περίπου 10 τραυματίες, ενώ ανάμεσά τους βρίσκεται και ένας από τους επιβάτες που ακρωτηριάστηκε.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese