Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους έπειτα από 2 1/2 χρόνια σχέσης. «Έμαθα τι σημαίνει “μαζί”. Κάθε σχέση είναι ένα μάθημα και μας ωριμάζει. Η συγκεκριμένη ήταν σχέση ζωής και πήρα τα καλύτερα μαθήματα», είπε η σχεδιάστρια…

Ο χωρισμός του ζευγαριού απασχόλησε πολύ τα media. Η ίδια όμως δεν τρόμαξε με τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα. «Σε τρομάζει ότι του δίνεις μεγάλη σημασία. Ο καθένας έγραφε το δικό του σενάριο, αλλά δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να διαβάσω όσα γράφονται ή να απαντήσω σε κάτι. Το τι συνέβη, πραγματικά, το ξέρουμε μόνο εμείς οι δύο. Μεταξύ μας είχαμε κάνει συζητήσεις και από την στιγμή που ξέραμε ακριβώς τι γίνεται, δεν με απασχόλησε τι θα πει ο κόσμος».

«Κάθομαι και γράφω όσα νιώθω για να ξέρω ακριβώς τι μου συμβαίνει. Αν δεν μου αρέσει κάτι στη συμπεριφορά μου, προσπαθώ να το αλλάξω, αλλιώς θα το επαναλάβω. Σε κάθε σχέση ποτέ δεν φταίει μονάχα ο ένας. Κάνοντας τον απολογισμό της τελευταίας μου σχέσης είδα τι έχω κάνει και τι θα μπορούσα να είχα κάνει, χωρίς, φυσικά να μαστιγώνω τον εαυτό μου» πρόσθεσε η Χριστίνα Κοντοβά.
«Ή δεν με φλερτάρουν πολύ ή εγώ δεν το βλέπω. Τι να σου πω… Ίσως, δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου. Έχω ακούσει θετικά σχόλια, αλλά αυτό που ελκύεις έχει να κάνει με αυτό που εκπέμπεις. Εγώ μάλλον είμαι λίγο αυστηρή. Για να με πλησιάσει κάποιος πρέπει να έχει λίγο θράσος, να το λέει η ψυχή του και να είναι αποφασισμένος. Νομίζω πως ακόμα δεν έχω το attitude της ελεύθερης, είναι λίγο νωρίς. Έχω ξεχάσει πως είναι να είσαι single! Είμαι μάλλον φτιαγμένη να βρίσκομαι σε σχέση» δήλωσε η σχεδιάστρια αναφερόμενη στο φλερτ που δέχεται.

«Πριν την τελευταία μου σχέση είχα περάσει πολλά χρόνια μόνη μου. Όμως, είμαι συντροφικός άνθρωπος και μου αρέσει ο τρόπος ζωής που έχει ένα ζευγάρι με καλή επικοινωνία. Θέλω να έχω τη δουλειά μου και τον άνθρωπο μου να μοιραζόμαστε τις στιγμές. Ακόμα και οι επαγγελματικές επιτυχίες αν δεν έχεις τον άνθρωπο σου να τις μοιραστείς δεν έχουν την ίδια αξία. Έχοντας μια σχέση η ζωή είναι πιο οργανωμένη. Επίσης, όταν είσαι καλά στη προσωπική σου ζωή, γίνεσαι καλύτερος και στη δουλειά σου» πρόσθεσε.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese